Til hjertet i dig, vær ikke bange for at føle! Til solen i dig,

Vær ikke bange for at skinne
Til kærligheden i dig, vær ikke bange for at heale
Til havet i dig, vær ikke bange for at rase
Til stilheden i dig, vær ikke bange for at bryde

(Naiwa Zebian)

Hej smukke sjæl 💖 Hvordan har du det?

Føler du dig træt og udmattet? Eller føler du dig hel på toppen? Fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt... Begge følelser er legitime og er faktisk to sider af samme tilstand...

Kunne du tænke dig at komme videre?

end "i eller ude af kontrol"; at få en bedre forståelse for hvad din krop prøver at fortælle dig; at opleve det at være i ✨BALANCE, HARMONI OG LIVSGLÆDE✨; at blive hjulpet til at finde ud af hvad der skal til, så det "varer ved"?

Slip af med stress, oplev dyb afspænding og indre ro, kom i kontakt med din krop

Kom i kontakt med din krop, med dine følelser, din energi og med din kerne og sande essens – føl dig afslappet, "genoplædet", "fornyet" og endda forynget – tillad en sind-krop-ånd og hoved-krop-hjerte balance naturligt ske, finde sted, forankre og integrere i dig og dit system.

Healingsmassage, dybdegående afspændingsmassage, energiarbejde og terapeutisk samtale er de redskaber jeg sammensætter i en session. Vi begge tuner ind og mærker hvad der skal til – her og nu. Jeg holder space for dig og din proces...

– Vælg en behandling og book en session med mig (FB-besked til Tatsiana Shtykava Rostved eller e-mail tatsianahealing@yahoo.com), så går vi denne vej sammen - på en blid, men dyb; ikke-invasiv, men effektiv og bæredygtig måde. Gå til Behandlinger og bestem dig for hvilke session du vil have. Læs gerne videre for at lære mere om mig og Tatsiana Healing.

Massage, energi arbejde, healing...

Det er gennem krop og energi, vi får adgang til vores lyksalighed, vores "blueprint" for lykke og højeste potentiale. Og jeg kan hjælpe dig med at komme i kontakt med og gen-akrivere den forbindelse.

Tatsiana:

Jeg har (er velsignet med) en gave til naturligt at kunne tune ind og mærke energi, spænding, flow - hvad end der er, hvordan den bevæger sig eller hvad dens tilstand er - jeg føler, mærker og kender den. Mit system, mit væsen bliver en kanal for den universelle healende og helbredende kærlighed-lys-energi, som bevæger sig gennem mig - mit hjerte-tilstedeværelse, øjne, stemme, hænder og fingerspidser - og gennem dig - harmoniserende, balancerende, re-kalibrerende. Jeg er bare et dygtigt instrument: Jeg tilføjer intet til den, fordi den er perfekt og intelligent, og går der, hvor den skal hen; hjælper med at frigive det, der har brug for og er klar til at blive frigivet; og healer det, der har brug for og er klar til at blive healet.

Og når din krop, sind, dit system og væsen bliver dybt afslappet - din indre healer (medfødt kropsintelligens) samarbejder med denne proces - spændinger forløses, healing understøttes og faciliteres, dit væsen, din energi - opløftes... - naturligt.

Vores krop, ligesom vores sind, er gennemsyret af og fyldt med magi. Og det er din absolut ret, gennem kærlig opmærksomhed og simpelt wellness & ægte velvære, at få adgang til den. Du giver dig selv lov til at føle dig godt tilpas i din krop, bare være dig.

Siden jeg var lille vidste jeg, at der er så meget mere til livet, verden, os - mennesker, og vores kroppe og endda sind. Og jeg vidste, at jeg aktivt ville hjælpe med at bringe tilbage og vække denne hukommelse, indre forståelse, viden og visdom både i og indeni mig selv og alle og enhver, jeg kommer i kontakt med.

"Vores (energetiske) kroppe rummer mange hemmeligheder, koder og dybt glemte minder. Gennem en række forskellige midler, måder og modaliteter får vi mulighed for at heale og bringe vores (energetiske) kroppe i balance. Når vores (energetiske) kroppe er i balance, renset, styrket og tunet, og når vores energier er regulerede og sundt fungerende, støttes vi energisk i vores oplysning og opvågning", og vellevet hverdag ✨🍀✨ (fra "Star-Seeded Ascensions. ACTIVATING THE STARSEED" af Amy Sikarskie)

Jeg elsker bare at arbejde med krop og energi... Lad mig vise dig, hvad simpelt wellness og ægte velvære ved Tatsiana Healing kan. Jeg inviterer dig til at vælge behandling og booke en session med mig og opleve og nyde det selv.

Gør det nu – for DIG. Giv dig selv denne oplevelsesgave, beløn dig selv for alt det du har været igennem, forkæl dig selv med den rigtige, sande DIG du er – hør og svar på dette kald – DU fortjener det.

Behandlings sessioner og klippekort

For beskrivelsen af en session gå til Behandlinger.

Enkelte sessioner:

1 session (90 min. helkrops) – 888 DKK

1 session (60 min. helkrops) - 777 DKK

1 session (45 min. mest kun fokus-område) - 666 DKK

1 session (30 min. kun fokus-område) - 555 DKK

Der er mulighed for at aftale andre typer sessioner: Reiki, samteleterapi, såvel som længere forløb. (gerne skriv til mig med alle dine spørgsmål)

Klippekort:

Klippekort GULD – 6 sessioner (90 min. hver)for 700 DKK hver = 4200 DKK

Klippekort SØLV - 6 sessioner (60 min. hver) for 600 DKK hver = 3600 DKK

Klippekort BRONZE - 6 sessioner (45 min. hver) for 500 DKK hver = 3000 DKK

Klippekort AMETHYST - 6 sessioner (30 min. hver) for 450 DKK hver = 2700 DKK

Sted: Jeg giver mine sessioner i wellness tempel lokaler og atmosfære i SALIG, Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København

Mobil session: Jeg kan også besøge dit sted (skal bekræftes ved aftale)

Kontakt: send en personlig Facebook besked til Tatsiana Shtykava Rostved eller mail til TatsianaHealing@yahoo.com

Du fortjener det 💖